Bonbon Tatlısı Yapılışı Ve Tarifi

Bonbon Tatlısı Yapılışı Ve Tarifi

Malzemeler:

2 Paket bisküvi
1 Paket margarin
8 Çorba kaşığı tozşeker
1 Limon kabuğu rendesi
1/2 limon suyu (veya portakal suyu)
2 Çorba kaşığı kakao
Süslemesi için:
2 Çorba kaşığı çekilmiş şam fıstığı, veya fındık, yada hindistancevizi

Hazırlanışı:

Bisküvileri ezerek toz haline getirin.
Margarini eritip tozşekeri ilave edin ve karıştırıp bisküvilere ekleyin.
Kakao, limon kabuğu rendesi ve limon suyunu ilave edip iyice karıştırın.
Hazırladığınız karışım henüz sıcakken ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp top haline getirin.
Dilediğiniz süsleme malzemesine bulayıp servis tabağına yerleştirin.
Afiyet olsun…
NOT: Süsleme sırasında topların sıcak olmasına dikkat edin. Aksi halde süsleme malzemelerine bulamakta zorluk çekersiniz.

Bonbon Tatlısı,Bonbon Tatlısı

Yorum Gönder

0 Yorumlar