FIRINDA KAŞARLI MANTAR |
""Yarım kg kültür mantarı
""1 yemek kaşığından az tereyağ
""1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Yapılışı;
""Mantarların saplarını çıkarıp güzelce yıkayın.
""İçindeki suyun akması için ters çevirerek bekletin.
""Kuruyan mantarların üzerine tuz serpin.
""Ortalarına fındık büyüklüğünde tereyağ ve rendelenmiş kaşar peyniri doldurarak önceden ısıtılmış fırına sürün.
""Kaşarlar eriyip hafif pembeleşene kadar pişirin.
""Sıcak servis yapın.
""Benim mantarlarım yumruk büyüklüğünde olduğu için önce 10 dakika pişirdim.
""Fırından çıkartıp ortalarına rendelenmiş kaşar koyarak tekrar fırına sürdüm.
AFİYET OLSUN...
0 Yorumlar