PAÇANGA BÖREĞİ |
Malzemeler;
▪2 tane yufka
▪12 dilim pastırma
▪12 dilim kaşar peyniri
▪2 tane domates
▪4 tane biber
▪Kızartmak için sıvıyağ
Yapılışı;
1▪İki tane yufkayı ortadan ikiye kesip üst üste koyarak üç parçaya bölün.
2▪Domates ve biberi küçük küçük doğrayıp karıştırın.
3▪Yufkanın geniş tarafına birer dilim pastırma ve kaşar peyniri koyun.
4▪Üzerine, doğradığınız domates ve biberden bir kaşık koyup sarın.
5▪Bütün yufkalar bittiğinde kızartacağınız tavaya bolca yağ koyup ısıtın.
6▪Börekleri arkalı önlü kızartarak havlu kağıt serilmiş tabağa alın.
7▪Sıcak servis yapın.
AFİYET OLSUN...
0 Yorumlar